O nama

Castello Rausch odiše spokojem i duhom minulih vremena.Castello Rausch odiše spokojem i duhom minulih vremena.

Villa Castello Rausch

Castello Rausch je vlastelinska villa sagrađena 1759.god o čemu svjedoči kameni natpis na ulazu, a prema predaji datira iz 16.stoljeća kada je bila samostan. Villla predstavlja tipičnu arhitekturu svoga doba koju susrećemo na Istarskom poluotoku, te je unatoč restauraciji, dogradnji i uređenju zadržala prvobitni izgled.
Velebna kamena ljepotica zaustavlja dah raskošnim eksterijerom u kojem je „more“ zelenila, cvijeća, prirodnog istarskog kamena, ali i jedinstvenim, maštovito uređenim interijerom. Castello Rausch odiše spokojem i duhom minulih vremena.

Phasellus id erat lacus. Duis laoreet, mauris sed molestie blandit, lectus quam mollis nulla, quis iaculis neque mauris quis odio. Fusce eu leo enim, et porttitor magna.

Rausch_Exter_06-mala

Vila Castello Rausch smještena je u tradicionalnoj vili iz 18. stoljeća okruženoj uređenim parkom i vrtom s ležaljkama. Objekat nudi 2 četverokrevetna apartmana kategorije 5 zvjezdica, jedan dvokrevetni apartman i dvije sobe s uslugom doručka u kategoriji od 4 zvjezdice. Svi gosti imaju osigurano besplatno parkirališno mjesto, te na raspolaganju hidromasažnu kadu, terasu za sunčanje i teretanu u zatvorenom prostoru. Klimatizirane smještajne jedinice uključuju namješten balkon ili terasu i besplatni bežični pristup internetu.
Svi apartmani i sobe uređeni su u klasičnom stilu s kamenim zidnim elementima i modernim sadržajima te sadrže LCD TV sa satelitskim programima. Kupaonica s hidromasažnim tušem ili hidromasažnom kadom uključuje besplatne toaletne potrepštine. Apartmani obuhvaćaju potpuno opremljenu kuhinju.Gosti se mogu opustiti na ležaljkama na krovnoj terasi ili igrajući stolni tenis. Teren za golf dostupan je na udaljenosti od 3 km. Vila obuhvaća sadržaje za sastanke i vlastitu knjižnicu, te besplatno korištenje bickli.Vila Castello Rausch nalazi se 4 km od središta Poreča. Gosti ondje mogu posjetiti Eufrazijevu baziliku, koja je pod zaštitom UNESCO-a. Limski kanal bogat je kamenicama i dagnjama, a udaljen je 12 km od objekta. Zračna luka Pula nalazi se na udaljenosti od 35 km.

Rausch_Wellness_03-mala

Comments are closed.

  • Villa Castello Rausch

    Castello Rausch je vlastelinska villa sagrađena 1759.god o čemu svjedoči kameni natpis na ulazu, a prema predaji datira iz 16.stoljeća kada je bila samostan. Villla predstavlja tipičnu arhitekturu svoga doba koju susrećemo na Istarskom poluotoku, te je unatoč restauraciji, dogradnji i uređenju zadržala prvobitni izgled. Velebna kamena ljepotica zaustavlja dah raskošnim eksterijerom u kojem je „more“ zelenila, cvijeća, prirodnog istarskog kamena, ali i jedinstvenim, maštovito uređenim interijerom. Castello Rausch odiše spokojem i duhom minulih vremena.